Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Már úton van a M3GAN 2.0, és fájni fog

A M3GAN 2.0 egy újabb igen érdekes alkotásnak tűnik, amiért sokan fognak rajongani a mozikban.

Fotó: YouTube/ Saturday Night Live
Kult

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Jön a M3GAN 2.0, és fájni fog

James Wan producer javában dolgozik a M3GAN 2.0 fejlesztésén. Az első film, a kis költségvetésű horror-thriller nagy meglepetéssiker volt, 181 millió dolláros összbevételt hozva. Wan már akkor rámutatott, hogy szemlátomást sikerült beletenyerelni valamibe, és tudják, merre kell továbbhaladni. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

„A M3GAN a legjobbkor jött, mert éppen mind elkezdtünk félni a mesterséges intelligenciától, úgyhogy ezt a vasat fogjuk ütni, mert nagyon forró – mondta a producer az Empire Magazine-nak. – Azt is tudjuk, hogy mi a folytatás kiindulópontja, és amivel indítunk, az még nagyobb durranáshoz fog vezetni.”

Vigyázat, innentől szpojlerek jönnek, mindenki csak saját felelősségre olvasson tovább! A gyártó Blumhouse stúdió hagyományai szerint a M3GAN is úgy fejeződik be, hogy azonnal lehessen folytatni. A gyilkos baba az első rész végén elpusztul, de az utolsó jelenet arra utal, hogy a programja tovább él az Elise nevű virtuális asszisztensben.

A digitális hálózatokban is támadni tud majd

Ezek után M3GAN mint program már a digitális hálózatokban is támadni tud majd, és persze a gyilkos baba is nyilván visszatér a maga fizikai valójában, hiszen egyébként hiányolnák a rajongók – tippel a CinemaBlend.

Jason Blum, a másik producer azt mondja, nem kapkodnak a M3GAN 2.0 elkészítésével, de azt már tudni lehet, hogy visszatér Akel Cooper forgatókönyvíró és a két főszereplő, Allison Williams és Violet McGraw.

A rendező személye még nem ismert. Az is valószínűnek tűnik, hogy mire a forgatás elkezdődik, létrejön a fúzió a két producer cége, a Blumhouse és az Atomic Monster között, amin már egy éve dolgoznak.

Ám addig sem kell Blum-Wan produkció nélkül maradnunk, mert jön az Éjszakai merülés, amelyben egy elátkozott úszómedence rémei riogatják a benne fürdő család tagjait. (Night Swim – hazai bemutató: 2024. január 4.) (M3GAN 2.0 – hazai bemutató: 2025. január 16.)