Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Videón, ahogy Dwayne Johnson kőkemény MMA-edzéssel készül új filmjére

A pankrátorból lett filmsztár egy újabb szerepre készülve vetette bele magát az MMA-ba.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/David Swanson
Relax

Borbély Fanni

Szerkesztő

Dwayne Johnson, a WWE ikonja rendkívül sikeres színészi karrierjéről is ismert, és a következő projektje miatt pedig meg kell tanulnia a vegyes harcművészetek művészetét. Hamarosan bemutatásra kerülő filmjében ugyanis egy MMA harcost alakít, így sokat kell gyakorolnia, hogy meggyőzően jelenjen meg a szerepben.

Főként azért is, mert Mark Kerr amerikai birkózó és vegyes harcművészt fogja alakítani a The Smashing Machine című filmben. A Szikla feltöltött egy videót is kőkemény edzéséről Instagram-oldalára, mely alapján kétség sem fér ahhoz, hogy ő a tökéletes választás a szerepre. A videó mellé többek között azt írta: Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

„Naponta tanulok, és ez egy nagyon alázatos, intenzív és motiváló utazás volt a harc és a válás világába. Keményen dolgozom, de rájöttem, hogy ezzel a szereppel keményebben kell dolgoznom, mint bármi mással, amiért valaha is dolgoztam életemben. Ez a fizikum csak egy része a nagyobb útnak, ami valóban csapatmunka.”

A filmet Benny Safdie rendezi, a főszerepben pedig Emily Blunt angol színésznő is látható lesz A Szikla mellett. A forgatás várhatóan még idén elkezdődik, a UFC rajongók pedig 2025-ben láthatják majd a filmet a mozikban.