Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Mióta itt jártál:

A Manchester United főnökei továbbra is kitartanak Erik ten Hag mellett

Sőt, egy olyan gesztust tettek érte, amit nem gyakran látni a profi futballban.

Fotó: Depostiphotos
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ESPN-nek nyilatkozó források számoltak be arról, hogy a Manchester United vezetősége úgy határozott, minden ügynökökkel való találkozót visszautasítanak, úgy vélik ugyanis, hogy ezen találkozók célja az lenne, hogy az ügynökök elérjék Erik ten Hag leváltását.

Mint ismert, a Luton Town elleni szombati 1-0-s győzelemmel az edzőnek sikerült enyhíteni a pozíciójára nehezedő nyomást a United novemberi nemzetközi szünet előtti utolsó mérkőzésén. S bár az új szezon 18 mérkőzéséből 9 vereséggel zárult, ten Hag még mindig a klubvezetés bizalmát élvezi.

A klub főnökei ugyanis nem feledték el, hogy ten Hag jóvoltából a csapat a Premier League harmadik helyén végzett és megnyerte a Carabao Kupát az előző szezonban.

Az edző helyzete kapcsán az ESPN-nek nyilatkozó források megosztották, a United vezetősége egyre frusztráltabb az ügynökök azon próbálkozásai miatt, hogy az edzőket a ten Hag pozíciójáért folyó versenybe tereljék.

Ugyanakkor a vezetőség azzal is tisztában van, hogy Sir Jim Ratcliffe közelgő befektetése bizonytalanságot fog okozni a klub minden szintjén, márpedig az üzlet még a héten lezárulhat, ami komoly változásokat hozhat a Manchester Unitedben.