Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Még mindig nem rúgták ki a Manchester United edzőjét, nyilatkozott is

Ten Hag továbbra sem mond le, noha nem kevés szurkoló gondolja úgy, hogy már rég nem kellene a klubnál lennie.

Fotó: EPA/Emil Nicolai Helms
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Erősen megosztotta a szurkolók véleményét Ten Hag érkezése, noha korábban Conte és Pochettino is elérhető lehetett volna, akik igazi sztáredzők, ráadásul jól ismerik az angol bajnokságot.

A holland első éve nem volt rossz az Old Traffordon, most viszont katasztrofálisan teljesít vele a csapat. Rengeteg pénzt költött az igazolásokra, akik közül szinte egy sem vált be, és ez súlyos problémát jelent. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Casemiro, Antony, Varane és Amrabat is nagyon gyenge teljesítményt nyújt, ráadásul a brazil és a francia még sérülékeny is. Onana sem tűnik álomigazolásnak, és sokan úgy vélik, a csapattól elküldött Dea Gea is jobb nála.

Ten Hag még mindig az United edzője

Legutóbb a Bajnokok Ligájában kapott ki 4-3-ra csapat, és a csoportjuk utolsó helyén állnak. Egyre nagyobb az esély arra, hogy még csak az egyenes kiesése szakaszba sem jutnak be, noha igencsak hozható csoportban szerepelnek a Bayern Münchennel.

Rashford kiállítása csak hab volt a tortán, de egyelőre nem küldik el Ten Hagot, bár ez még megtörténhet, pláne akkor, ha hamar kiesnek a BL-ből, ami komoly anyagi veszteséggel járna a klubnak.

„Nagyon csalódottak vagyunk, mert remekül játszottunk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a szezon legjobb percei voltak. Győzelemre álltunk, majd a piros lap mindent megváltoztatott.” – fogalmazott Ten Hag.

Véleményes büntetőket kap az United

A dánok ráadásul többen is birtokolták a labdát, összesen 16 lövést jegyeztek, míg az United csak 9-et. „Ez a hibák játéka. Nem mondanám azt, hogy mindent jól csináltunk, de sok a pozitívum.” – idézte a Sky Sports az edzőt.

Ten Hag nem értett egyet Rashford piros lapjával. „Annyira, de annyira kemény. Labdára ment, és a játékvezetőnek sok időre volt szüksége ahhoz, hogy kiossza a piros lapot. Nagyon csalódott vagyok a döntés miatt.”

A VAR bevezetését is kritizálta, ami egyre nagyobb gondokat okoz a futballban. „A játéknak soha nem kellett volna ebben a formában alakulnia. Ennek semmi köze a futballhoz. Elfogadom, hogy születnek rossz döntések, de amikor ilyen kemény döntést hozunk, azzal irányítjuk a játékot.”

Ten Hag felháborodott a kapott büntetőn, ami már a negyedik volt, amit megítéltek ellenük a Bajnokok Ligája aktuális szezonjában. Hozzátette, a hazai játékos akadályozta Onanát az első gólnál, ráadásul lesen állt.

„Két olyan gólt kaptunk, amiknek nem szabadott volna érvényesnek lenniük. Az első gólnál les volt, a másodiknál pedig annyira közel volt a labda és a kéz normális helyzetben állt. Mégis mit lehet ilyenkor tenni? Négy meccsen négy büntetőt ítéltek ellenünk, amikből kettő vagy három nagyon vitatható. Nem lehet így játszani.”