Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Videón Rashford piros lapja szerda estéről a Manchester United BL-meccsén

Marcus Rashford pályafutása legrosszabb szakaszában tart, így maximum a magas fizetésének tud örülni, másnak aligha.

Fotó: EPA/Liselotte Sabroe
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rashford nagyon gyenge formában van, rá sem lehet ismerni. A Manchester City elleni vereség után bulizni ment, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, de a klub és Ten Hag sem büntette meg őt komolyabban.

Hiába a gólképtelenség, folyamatosan kezdő a hollandnál, akit továbbra sem rúgtak ki, az pedig még valószínűtlenebb, hogy lemondjon. Ebben az esetben minden bizonnyal elveszítené azt a jelentős összeget, amit a menesztéséért kapna cserébe. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Legutóbb úgy kaptak ki Dániában a Bajnokok Ligájában, hogy 2-0-ra vezettek Hojlund duplájával. Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van és esélyt sem adnak a hazai csapatnak, majd fordult a kocka.

Rashford kiállítása mindent megváltoztatott, aki ismét sok kritikát kap, miközben heti szinten több mint 300 ezer fontot tehet zsebre fizetés gyanánt. Az egyik legjobban fizetett játékos a Premier League-ben, ugyanakkor szinte gólja sincs.

Azonnal piros lapot kapott az odalépése miatt, ami láthatóan nem volt szándékos, csupán fedezte a labdát. Viszont mivel súlyos sérülést okozhatott volna, és ezekért a megmozdulásokért rendszerint piros lapot osztanak ki, Rashford sem úszta meg.