Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Kétgólos előnyből kapott ki 4-3-ra a Manchester United a Bajnokok Ligájában

Minden jól indult, és úgy tűnt, hogy a Manchester United nagyon simán fogja hozni a meccsét a Köbenhavn ellen a Bajnokok Ligájában.

Fotó: EPA/Liselotte Sabroe
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Manchester United nagyon gyengén szerepel Ten Hag irányítása alatt, aki ennek ellenére is ott lehet a kispadon. Továbbra sem rúgták ki a hollandot, és a klub még csak el sem kezdett új edzőt keresni.

Ezek után lehetséges, hogy változik a helyzet, mert döbbenetes módon négy lejátszott mérkőzés után mindössze 3 pont áll a csapat neve mellett az A-csoportban, ami újabb mélypont a Vörös Ördögök életében. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Idegenen lépett pályára az United, és Hojlund már a 3. percben eredményes volt McTominay passzából. Sőt, az új igazolás a 28. percben Garnacho passzát is értékesíteni tudta, amivel már két góllal vezettek.

Megint kikapott a Manchester United

Magabiztosan jól játszott a csapat, viszont a 42. percben Rashford azonnal piros lapot kapott a szabálytalansága miatt. Ezzel fel is tette a koronát a teljesítményére, és igen nehéz helyzetbe hozta a csapatát.

Pár perccel később a hazaiak szépítettek, és még az első félidő vége előtt büntetőből egyenlítettek. A második játékrészben 10 emberrel is volt még esélye a manchesterieknek, és Fernandes büntetőt rúghatott.

Ezzel 3-2-re módosult az állás, de ami ezután következett, abban nem volt köszönet. A 83. percben Lerager egalizált, míg Bardghji a gólöröm után megszerezte a győztes találatot, amivel 4 pontosak a 12 pontos Bayern München mögött.

A németek ellen 2-1-re kikapott Galatasaray szintén 4 pontos, így még semmi sem dőlt el, kivéve azt, hogy a München simán továbbjutottat a csoportból. A következő körben a Manchester United a Galatasaray vendége lesz november 29-én, addig a Bayern München odahaza fogadja a dán csapatot.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.