Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Lehetetlen leigazolni a Manchester United legértékesebb játékosát

Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marcus Rashford hamarosan aláírhatja az új szerződését a Manchester Unitednél, így a kérőknek esélyük sem lesz.

Rashford nem mindig volt ilyen jó formában, mint az aktuális szezonban, bár az elmúlt időszakban visszaesett a góltermékenysége, akárcsak a csapat teljesítménye. Jelenleg azért küzdenek, hogy meglegyen a Bajnokok Ligája-indulást érő 4. vagy 3. hely.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Miután a Newcastle nyerni tudott, ismét nyomás alá kerültek a Vörös Ördögök, akikre a Liverpool jelentheti a legnagyobb veszélyt. Az egyik nagy csapat közül valaki biztosan lemarad az európai kupaindulásról, nem beszélve a Tottenham-ről és a Chelsea-ről.

Egy ideje téma Rashford szerződésének meghosszabbítása, aki az ő szempontjából a lehető legjobbkor történhet meg, mert az elmúlt időszakban szerzett góljaival igencsak nőtt az értéke a piacon, így az United is sokkal nagyobb fizetést kínálhat számára.

Rashford maradni fog

Az angolok semmit nem bízhatnak a véletlenre, mert ha nem születik megállapodás közöttük, 2024-ben ingyen távozhat az Old Traffordról a támadó. Ten Hag, az United edzője azonban úgy véli, ez egy eléggé valószínűtlen forgatókönyv, és bízik benne, hogy a tárgyalások egy új, hosszú távú szerződést fognak érni.

„Marcus maradni akar, és mi is azt akarjuk, hogy maradjon, szóval szerintem meglesz a közös pont.” – idézte a holland tréner az ESPN. Luke Shaw már hosszabbított, közvetlen azelőtt, hogy a korábbi kontraktusa az utolsó évébe lépett volna.

Ten Hag nem aggódik amiatt, hogy Rashford még mindig nem írt alá, melynek kapcsán annyit elárult, tudja, hogy mi ennek az oka, de nem beszél róla. A 29 gólt szerzett csatár játéka kérdéses a szombati Bourmouth elleni találkozón, mert még mindig beteg, addig legutóbb sérülés miatt nem léphetett pályára.

Az Unitednek az utolsó három mérkőzéséből kettőt kellene megnyernie ahhoz, hogy az első négy hely valamelyikén végezzen, és ezzel kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába. Ha azonban mögöttük hibáznak, ez hamarabb is megvalósulhat.