Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,738 $

Összefoglaló videón a Newcastle talán BL-indulást érő győzelme

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Innen már aligha bukja el a Newcastle a Bajnokok Ligáját érő harmadik vagy negyedik helyet, ráadásul legutóbb egy olyan csapat ellen nyertek, akik bárki számára gondot okozhatnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Newscastle hazai pályán legyőzte a Brightont a Premier League csütörtök esti játéknapján. Ezzel az is eldőlhetett, hogy a Brighton már nem lehet harcban a Manchester United, illetve a „szarkák” ellen a bajnokságban.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Kiemelten fontos 3 pont volt ez a Newcastle számára, és lehetséges, ezzel már ott vannak a BL-ben jövőre, ami óriási előrelépés a klubnak. Régóta vártak erre, nem kevés pénzt fektettek a projektbe, de úgy fest, mindez működik.

A Brighton nem kezdett túl jól, Undav a 22. percben öngólt szerzett, amivel a Newcastle lendületbe kerülhetett. Sőt, az első félidő lefújása előtti pillanatokban Burn megduplázta az előnyt.

Akkor úgy tűnt, a legfontosabb kérdés eldőlt, viszont Undav az ellenfél kapujába is betalált, amivel visszajött a Brighton a meccsbe. Legalábbis úgy tűnt, mert a hajrá pont fordítva alakult számukra a Newcastle otthonában.

Wilson a 89., addig Guimaraes a hosszabbításban köszönt be. Ezzel tartják a dobogós helyüket az Arsenal és a Manchester City mögött, míg a Manchester United meccshátrányban is csak 3 pontra van tőlük.