Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

Videós összefoglaló a Manchester United nagy győzelméről a Nottingham Forest ellen

Fotó: Anthony Martial, a Manchester United játékosa (b) csapattársával, Marcus Rashforddal ünnepli gólját az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában játszott Manchester United-Nottingham Forest mérkõzésen Manchesterben 2022. december 27-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem jelentett túl nagy kihívást a Manchester United számára a Nottingham Forest legyőzése, bár voltak kisebb megingások, és egy gólt vissza kellett vonnia a játékvezetőnek les miatt.

A Manchester United is győzelemmel tért vissza a katari világbajnokságot követően. Az Arsenal magabiztosan vezeti a bajnokságot, akikre valószínűleg csak a Manchester City lehet veszélyes, nehéz elképzelni, hogy a londoniak 10 pontot veszítsenek, amivel többeket magukra húznának.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Az United szempontjából nem túl reális a bajnoki címre gondolni, de a dobogót még elcsíphetik, ami Bajnokok Ligája indulást érne. Szükségük lenne rá, és nemcsak a pénz miatt, mivel a játékosokat igazán a BL motiválja, az El kevésbé.

A Vörös Ördögök legutóbb a Nottingham Forestet fogadták, akiket magabiztosan győztek le. Rashford kezdte a gólgyártást a 19. percben Eriksen révén, majd pár perccel később már a csatár adta a gólpasszt.

Martial a 22. percben enyhe túlzással eldöntötte a meccset, a Nottingham Forest azonban nem adta fel. Igyekeztek támadni a nagy esőben, és noha a 40. percben szépítettek, a VAR lest jelzett, így minden kezdődhetett elölről.

A kegyelemfödést Fred vitte be a 87. percben, amivel kialakult a 3-0-s végeredmény. Az United ezzel 1 pontra megközelítette a negyedik helyen lévő Tottenhamot, akik ráadásul egy meccsel többet játszottak.