Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Magyarország képes kezelni az elhunytak számát a koronavírus második hullámában

Belföld
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Gulyás Gergely szerint nincs szó arról, hogy az egészségügy, vagy a temetkezés ne tudná kezelni a jelenlegi helyeztet a megnövekedett elhalálozások számára.

Gulyás Gergely szerint nincs szó arról, hogy az egészségügy, vagy a temetkezés ne tudná kezelni a jelenlegi helyzetet a megnövekedett elhalálozások számával.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

A kormányinfón a Magyar Hang kérdései is elhangzottak. Úgy tudják, hogy a halottas házak hűtőtermei több helyen megtelhet, amit a Magyar Orvosi Kamara értesülései is megerősítettek. Milyen megoldások jöhetnek szóba a holtestek elhelyezésére? A kérdéssel foglalkozik-e a kormány? – tették fel a kérdést.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egyértelművé tette, nem kellett a kormánynak foglalkoznia a kérdéssel, amiből az következik, hogy az operatív törzs, vagy az egészségügyi kormányzat kezelni tudja ezt a helyzetet.

Kiderült, mikor értékeli a kormány az új járványintézkedéseket

Magyarországon átlagosan egy nap átlagosan 350-en halnak meg. Ez a szám most nyilván magasabb a koronavírus-halálozások miatt. Ennek ellenére ez még mindig azon a számon belül van, amit úgy látnak, hogy képes kezelni az egészségügy, vagy ebben az esetben a temetkezés, közösen az egészségüggyel, miután az elhunytakra vonatkozott a kérdés.