Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

280 millió forintért árulja luxusházát L.L. Junior Törökbálinton

Fotó: Instagram/L.L.Junior

Takács Petra

2021. augusztus 13. - 07:54

A Ripost megtudta, hogy L.L. Junior időközben árulni kezdte a luxusházát, amiért 280 millió forintért kér. Az ingatlan pazar látványt nyújt, és még egy külső medencét is tartalmaz.

Az elmúlt napokban sokat cikkeztek L.L. Juniorról, miután a hírek szerint elköltözött tőle a felesége. Egyelőre nem tudni, hogy mit hoz a jövő, újra megpróbálják-e, mint korábban, vagy külön utakon folytatják tovább.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Sok a kérdőjel, de most úgy tűnik, hogy a rapper megválik a luxusingatlanjától, ami Törökbálinton található. A Ripost beszámolója szerint eladóvá vált a ház, mindössze egy évvel azután, hogy beköltöztek.

A lap az egyik legnagyobb hazai ingatlanportálon szúrta ki, hogy eladóvá vált az énekes pazar luxusotthona, aminek egy medence is a része. Számos extrát tartalmaz a ház, örökpanorámás, mely még inkább dobhat az áron.

Összesen három szintje van a háznak, mellé nyolc szobával, a már említett medencével és dupla garázzsal. Sőt, még egy borospincét is kap mellé az, aki kifizeti ezt a 280 millió forint körüli összeget. A Ripost szerint L.L. Junior másfél évvel ezelőtt vásárolta a házat, amiért akkor 100 milliós összeget fizetett.

A vétel után még közel fél éven át dolgozott rajta, hogy az a lehető legjobb legyen a családja számára. Több képet és videót is készített róla a közösségi médiában, de most úgy tűnik, rövid idő után megválik tőle. Azt azonban nem tudni, hogy ennek köze van-e felesége elköltözéshez.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.