Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Blikk: Elköltözött L.L. Juniortól a felesége

Fotó: Instagram/L.L Junior
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Blikk megtudta, hogy elköltözött L.L. Juniortól a felesége, és a kislányukat, Lilit is magával vitte. Derült égből a villámcsapás, úgy érkezett a hír, amire nem sokan számíthattak.

A Blikk úgy tudja, hogy a rapper felesége egy budapesti albérletet vett ki, miután elhagyta a törökbálinti otthonukat. A lap hozzáteszi, pillanatnyilag nem tudni, hogy hosszabb mosolyszünetről van-e szó, vagy valami komolyabbról, esetleg szakításról.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

A pár még 2016-ban ismerték meg egymást, de a Blikk szerint nem ez az első komolyabb hullámvölgy a kapcsolatukban. Szerelmük olyan erősen izzott, hogy rövid idő után már összeköltöztek, de voltak közöttük viták.

A lap a cikkében megemlíti, hogy Junior és Kinga több alkalommal is szakítottak, bár eddig minden alkalommal kibékültek. Egy évvel a megismerkedésüket követően Junior már megkérte szerelme kezét, aki igent mondott.

Sarka Kata az új futószerelésében, tökéletes formája van

2018-ban újra szakítottak, és akkor úgy tűnt, hogy onnan nincs visszaút. A szétköltözés ellenére megbeszélték a dolgokat, és most megint porszem csúszhatott a gépezetbe. 2019-ben házasodtak össze, teljesen titokban, és nem is akárhol.

Lapozó: 1 2