Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Egy barát is megszólalt L.L. Juniorék különköltözéséről

Fotó: Instagram/L.L. Junior
not image

Takács Petra

2021. augusztus 12. - 12:40

Az elmúlt napokban sokat foglalkozott a sajtó L.L. Junior magánéletével, miután kiderült, hogy elköltözött tőle a párja.

A Blikk a cikkében arról írt, hogy a legújabb információk szerint nemcsak Kinga szülés utáni depressziója miatt döntöttek a különköltözés mellett. Senki nem számíthatott arra, hogy mindez megtörténik, sokakat derült égből villámcsapásként érte a hír, amikor kiderült, hogy a páros különél.

Soron kívül Orbán Viktor: a Nyugat ma a háború pártján áll, Magyarország pedig a béke oldalán

Nem mindig volt felhőtlen közöttük a kapcsolat, és 2016 óta megéltek pár nehezebb időszakot együtt. A lap szerint noha többször szétmentek, rövid mosolyszünet után mindig sikerült visszatalálniuk egymáshoz.

2019-ben összeházasodtak, és akkor úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van közöttük. Sőt, tavaly szeptemberben megszületett a kislányuk, de sorra kapták a rossz híreket, ami negatív hatással volt rájuk.

Dávidka, a zenész kisebbik fia tragikus körülmények között vesztette életét, majd pár hónappal később elhunyt Kinga édesanyja. A Blikk a Storyra hivatkozva hozzáteszi, egy közeli barát szerint a szörnyű tragédiák megpecsételték a pár mindennapjait, és túl nagy volt a teher.

Dér Heni megmutatta a kisfiát: „Jöhet a második baba”

A barát szerint nemcsak Kinga depressziója játszott szerepet a jelenlegi helyzetben, hanem az is, hogy a rapper továbbra is komoly lelki fájdalmakkal küzd kisfia elvesztése miatt. „Még kislánya, Lili érkezése sem tudja feledtetni vele a sok szívfájdalmat és a mindennapos szenvedést.”

A barát szerint talán nincs vége a kapcsolatnak, de csak az idő dönti el, hogy fognak-e még próbálkozni, vagy elengedik egymást.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.