Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Veszélyesen vonzó fotók készültek Lil G-ről

Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lil G valóban jól érzi magát a bőrében, igyekszik a lehető legboldogabb lenni, és talán az a szerelem is rátalál, amit megérdemel.

Az emberek többsége keresi a szerelmet, azt a kapcsolatot, amin belül kiteljesedhet. Sokan sajnos inkább elfogadják a rosszat, hogy cserébe kapcsolatban legyenek, és pár jobb pillanatot leszámítva nem boldogok.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Ennél messze jobb egyedülállónak lenni, építeni saját magunkat, kívülről és belülről is. Ha nem tiszteljük meg magunkat ezzel, nem is leszünk boldogok, így kiemelten fontos, hogy minőségi kapcsolatban éljük az életünket.

Lil G, aki mostanában feljebb kapcsolt a kondiban, szintén nem akar görcsös módon beleugrani egy kapcsolatba. Halad előre az életében, közben erőteljesen alakul a formája, és szexi szetteket visel.

Jól áll neki ez a darkos, vámpíros hatás, abszolúte hozza az egyéniségét. Még mindig fiatal, sok minden állhat előtte, és nemcsak a karrierjében, miközben folyamatosan dolgozik az új dalokon, klipeken.

„Elnézést, hideg volt. Pózoltam már egyet-kettőt (hármat).” – írta a posztjában Lil G, aki egyre jobb és jobb formát mutat, amit a követői is hamar kiszúrtak, és sokan támogatják abban, amit csinál, hiszen jól érzi magát a bőrében.