Nagyon komoly izmokat növesztett Lil G., bombaformában van

Fotó: Instagram/Lil G
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lil G szép csendben igencsak kipattintotta magát, imádja csinálni, így várhatóan sokkal többet fog kihozni magából a következő hónapokban.

Az ember nagyon nehezen néz úgy bele a tükörbe, hogy teljesen elégedett önmagával. A nőknél ez különösen így van, már csak a feléjük támasztott nyomás miatt is, de mindig az a fontos, hogy odabent mit érzünk.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Lil G sem akar megfelelni másoknak, hanem kizárólag saját magának, és úgy fest, nagyon jó úton halad előre. Igen komoly változáson ment keresztül, aminek megvan a miértje, és ami ennél is fontosabb, élvezi az edzéseket.

„Egy kis story time! 2 éve 70-72 kilóval álltam a tükör előtt, egy elhanyagolt testtel és egy gyenge lélekkel. Sírtam mikor belenéztem, nem akartam így látni magam… hát elmentem edzeni.” – írta a mélyebb posztjában a rapperlány.

„Nem azért mentem el, mert másoktól azt hallgattam, hogy meghíztam, azért mentem el mert ÉN nem éreztem jól magam a bőrömben. Ennyi idő elteltével azt kapom, hogy lassan túlzásba viszem és “férfi testem” van.”

„Mind tudjuk, hogy az emberek bármit is teszel kritizálni fognak, én pedig pont az az ember vagyok akit a kritika erősít és előre visz! Meg kell tanulnia mindenkinek azt, hogy nem az számít mit mondanak mások, csak is az számít, te mit gondolsz saját magadról!”

„Te érezd jól magad a bőrödben és az életedben! Imádom ezt csinálni és úgy csinálom, ahogy nekem jól esik! Szeretek belenézni a tükörbe, ezért jóéjszakát kívánok a “manus” testemről egy képpel!”