Játéknak hitte a fegyvert, lelőtte alvó szüleit egy kétéves kisfiú

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021.május.16 - 13:18

A szülei éjjeliszekrényén felejtett fegyverrel sebesítette meg édesapját és édesanyját a kisgyermek, miközben három hetes kistestvére is a szobában tartózkodott.

A Maine államban található Bath város lakóinak borzalmas tragédiát kellett átélniük a héten. Egy kétéves kisfiú megtalálta szülei éjjeliszekrényén felejtett pisztolyt, amivel játszani kezdett, és pillanatok alatt be is következett a baj.

A kisfiú szülei éppen aludtak, a gyereknek pedig sikerült őket lelőni, a 25 éves édesapát fejen, 22 éves édesanyát lábon találta el, és csak a szerencsén és a csodán múlt, hogy nem szenvedtek komolyabb sérüléseket.

Még a kisfiú arca is megsebesült a visszarúgó fegyvertől, ezért mindhármójukat kórházba kellett szállítani. A szülők hálószobájában aludt éppen a kisfiú öccse is, egy háromhetes kisbaba, ő viszont nem sérült meg – olvasható a Ripost riportjában.

“Az a legnagyobb kérdés, hogy a fiú hogyan tudta felvenni és elsütni a fegyvert. Nagy aggodalomra adnak okot a történtek, és jelenleg is folyik a vizsgálat. Ez a helyzet, bár nyugtalanító, még tragikusabb véget is érhetett volna” – mondta Joel Merry Sagadahoc megyei seriff.