Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Rájuk óriási szerencse vár áprilisban, csak legyenek türelemmel

Ha nyitott szemmel járnak és észreveszik az univerzum megbúvó jeleit, ezen csillagjegyek szülöttei az egész áprilist egy pozitív időszakként könyvelhetik el, amire később is szívesen visszaemlékeznek majd.

...svg content...Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szinte repül az idő, hiszen még csak nemrég kezdődött a 2024-es év, de máris április van. Az időjárás viszont olykor eléggé becsapós. Egyik héten nyárias meleg van, amely által másra sem vágyunk, csak egy hideg üdítőre és egy ízletes fagylaltra, míg a másik héten őszies hideg köszönt be, s újra elő kell vennünk a pulcsikat, kiskabátokat. Nem csoda hát, ha néha azt érezzük, hogy kissé meg vagyunk kavarodva.

Ám a Kiskegyed némi jó hírrel tudott szolgálni, ugyanis arról ír, hogy ebben a hónapban három csillagjegy szülöttei igazán szerencsésnek érezhetik magukat. Ugyanakkor az is tény, hogy ez nem fog csak úgy az ölükbe hullani, tenniük is kell érte. Az egyik lefontosabb, hogy járjanak nyitott szemmel, vegyék észre az univerzum megbújó jeleit. Ha pedig sikerrel járnak ebben, az egész áprilist egy pozitív időszakként könyvelhetik el. Nézzük meg, mely jegyekről van szó. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az első a Skorpió, akit a közösségi életben érhet szerencse. Noha az ösztönei azt súgják, hogy zárkózzon be, ne hallgasson erre: ha most nyit mások felé, azt szerencse formájában fogja visszakapni. Olyan lehetőségek nyílnak meg előtte, amelyek egyébként rejtve maradtak volna. Beszélgessen hát emberekkel, akár idegenekkel is: elég egy-egy kedves szó, ez is közelebb fogja vinni a célhoz. Legyen kitartó és pozitív!

A másik jegy a Nyilas, akinek szintén nyitott szemmel kell járnia, hogy észrevegye, a szerencse valóban ott van a szeme előtt, ami ráadásul otthon, vagy személyes környezetében vár rá. Lehet, hogy mindez egy kihagyott utazás képében jelentkezik, amely miatt először búslakdoni volna kedve. Ám az ő esetében most nem a kalandokat kell előnyben részesíteni, hanem arra hallgatni, amit a szíve súg. Ezáltal pedig olyan élményekben lehet része, amik egy életen keresztül vele maradnak.

Talán azt hiszi, hogy a különleges emlékek nagy, tervezett, mesés túrák során születnek, ám ez nem igaz, a varázslat a véletlen találkozásokban és pillanatokban rejlik. Végül az utolsó jegy, amely felkerült a listára, a Vízöntő, aki számára a legjobb tanács, hogy ne fojtsa el az ösztöneit, ezúttal hallgasson rájuk. A szerencsére abban a közösségben fog rálelni, amelyről érezni fogja, hogy általa segíthet, kicsit jobbá teheti a világot. Elsöprő erővel érezni fogja mindezt, ha pedig nem áll ellen, s jót tesz, az mind vissza fog rá szállni a lehető legpozitívabb értelemben.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.