Léka-Kiss Ramóna korábbi súlyos és maradandó sérüléséről mesélt

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
not image

Hujber Dávid

2021. július 22. - 10:56

Sokan nem tudják, de Raminak van egy maradandó sérülése, ami csak bizonyos szögből látható, aminek kapcsán jókat nevettek a stúdióban, hiszen Kasza Tibi lecsapott a lehetőségre.

A Szerencsekerékben sztárok is csatlakozna a játékosokhoz. Legutóbb Léka-Kiss Ramóna tette tiszteletét a stúdióban. Zsolt és Csongor között foglalt helyet, hogy megküzdjön az értékes nyereményekért.

Kiderült, hogy nem szimmetrikusak az orrlyukai, amiről eddig csak nagyon kevesen tudhattak, legalábbis számunkra ez mindenképpen új információ volt, és Kasza Tibi is érdeklődve tette fel a kérdést, mint műsorvezető.

Kasza rögtön megjegyezte, hogy márpedig szimmetrikusaknak tűnnek, és kíváncsi volt a sztori hátterére. „Belevágsz a közepébe, de tetszik, tetszik ez a tempó.” – reagált humorosan a TV2 sztárja a két versenyző között állva a kerék mögött.

Gabriela Spanic „mellerős” képénél most nincs szexibb

„Igen, képzeld el! Vannak ezek a játszóterek, ahol sajnos kiskoromban sikeresen megbotlottam, nekiestem a hintának, és eltörtem a nózim.” – mesélte Rami. „Szép történet.” – szólt közbe Kasza, aki számára szintén új volt a sztori.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.