Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

A landolás után derült ki, hogy az út alatt meghalt egy utas

A többi utas csak akkor vette észre, hogy valami baj van, amikor készülődni kezdtek. A kiérkező mentősök megpróbálták újraéleszteni, sajnos azonban már késő volt.

Fotó: Unsplash
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Mirror a Connexion című francia lapra hivatkozva arról írt, a British Airways Londonból Nizzába tartó járatán utazott egy idős hölgy, akiről az utasok végig azt hitték, hogy csak mélyen alszik, ám a landolás után kiderült, hogy az asszony útközben életét vesztette.

A 73 éves nő csütörtökön, a Heathrow nemzetközi repülőtéren szállt fel a légitársaság 348-as járatára, amelynek célállomása a dél-franciaországi város volt. A többi utas viszont csak akkor vette észre, hogy valami baj van, amikor készülődni kezdtek. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Megpróbálták felébreszteni, de az utas nem reagált. Ezt követően értesítették a gép személyzetét, akik azonnal hívták a mentőket. A kiérkező szakemberek megpróbálták újraéleszteni a nőt, sajnos azonban már késő volt.

A nizzai repülőtér egyik tisztviselője elmondta, hogy az idős hölgy, akit nem sikerült azonosítani, feltehetően szívrohamot kapott. Hozzátette, helyi idő szerinte este 10 órakor halottnak nyilvánították.

„Sajnálatos módon egy utas elhunyt a London Heathrow-ról Nizzába tartó járaton. Gondolataink az ügyfél családjával vannak ebben a nehéz időszakban. Nem áll módunkban további részleteket közölni vagy megerősíteni az utasról”

– nyilatkozta a British Airways.