Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,50 Ft
Euró
381,45 Ft
Font
445,05 Ft
Bitcoin
43,446 $

A landolás után derült ki, hogy az út alatt meghalt egy utas

A többi utas csak akkor vette észre, hogy valami baj van, amikor készülődni kezdtek. A kiérkező mentősök megpróbálták újraéleszteni, sajnos azonban már késő volt.

További Hírek

Adham El-Selhedar olyan izgatottá vált a 93. percben megszerzett sorsdöntő góltól, hogy szívrohamot kapott.

A személyzet hiába próbált rajta segíteni, nem nyerte vissza eszméletét.

A kardiovaszkuláris megbetegedések számítanak világszerte a leggyakoribb halálozási oknak, amelyeket főként az idősödéssel és a helytelen táplálkozással járó érelmeszesedés idézhet elő.

A dán labdarúgó szövetség a hivatalos közösségi oldalán erősítette meg, hogy Christian Eriksen a hirtelen szívleállása után peacemakert kapott.

A Semmelweis Egyetem rektora úgy gondolja, a dán válogatott futballista szívproblémái ellenére visszatérhet az aktív sporthoz.

2019-ben a Real Madrid legendája, Iker Casillas "akut" szívrohamot kapott, ami miatt be kellett fejeznie sportkarrierjét.

Egy újabb kutatás eredményei megerősítették, hogy a vörös és feldolgozott húsok nagyobb mennyiségben történő fogyasztása több területen is a szív- és érrendszer egészségének romlásához vezet.

A Kaliforniai Egyetem (UCLA) legfrissebb tanulmánya szerint, míg a nagyobb izomtömeggel rendelkező nők és férfiak ritkábban halnak meg szívbetegségben, addig a magasabb testzsírszázalékkal rendelkező nők – izomtömegtől függetlenül – kevesebb eséllyel hajlamosak a szívbetegségekre.

Később fordulnak orvoshoz a mellkasi fájdalmakat tapasztaló nők, mint a férfiak, és gyakrabban állítanak fel nálunk téves diagnózist a tüneteiket illetően, holott a szívroham azonnali beavatkozást igényel.

A legújabb esettanulmányok és szakorvosok tapasztalatai alapján a covid-fertőzés következtében nagyobb eséllyel alakulhatnak ki vérrögök a szervezetben, amelyek agyvérzéshez vezethetnek.