Dollár
430,59 Ft
Euró
411,77 Ft
Font
455,54 Ft
Bitcoin
18,955 $

Idén is várja a pihenni vágyókat a keszthelyi kutyás strand

Fotó: Twenty20
not image

Koós Alexandra

2022. június 26. - 12:40

A Balaton környékén még három másik helyen csobbanhatnak a vakációzók, akik kiskedvenceikkel tervezik a nyaralást.

A Hírbalaton beszámolója alapján megnyitotta a nyári szezont a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert, amely egyre népszerűbb a látogatók körében, hiszen nincs túl sok ehhez hasonló kikapcsolódási lehetőség a kutyusaikkal érkező nyaralóknak.

Soron kívül Csütörtökön Kormányinfó, fontos bejelentések jöhetnek

A Keszthelyi TV riportjából kiderül, hogy a fürdőhelyet folyamatosan fejlesztik, a 2021-es szezonra pedig egy elkülönítő szektort is építettek a félősebb vagy kevésbé szocializált ebeknek, mindemellett a a piknikkert befogadóképessége is nőtt, illetve több játékelemmel bővítették az agility pályát.

„Az a célunk, hogy a kutyások igényeit minél jobban ki tudjuk elégíteni. Ezért is hoztunk létre még külön részeket, fejlesztettük a parkot, homokkal szórtuk le a partot, szóval azt gondolom, hogy a kutyások jó kedvvel fognak innen távozni” – osztotta meg Sziládi-Kovács Tibor üzemeltető.

A park nagyban hozzájárul a térség kutyás turizmusának fejlődéséhez is, amelyet a látogatók egyre növekvő száma is alátámaszt, a céljuk pedig az, hogy Keszthely a balatoni régió egyik központja lehessen a házi kedvencekkel érkezőknek.

Nagy Bálint államtitkár kiemelte, a tavalyi évben már 18 ezer látogató érkezett a strandra, ha pedig képesek ezt a dinamizmust folytatni, akkor azok lesznek a legnagyobb kihívások, hogy hogyan tudják majd megoldani a parkolást, valamint a vendégek és a kutyusok elhelyezését – írta a hirbalaton.hu.

A Mandiner szerint a környéken három másik hely is várja az érdeklődőket, ugyanis Balatonföldváron és Fonyódon is üzemel egy kutyás strand, Tihanyban pedig a Belső-tó délkeleti sarkánál van lehetőség a kiskedvencek fürdetésére.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.