Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Krausz Gábor elárulta, mivel nyűgözi le a nőket

Krausz Gábor egy nagyon érdekes személyiség, akinek jó humora van, de elismeri, az egyik képessége mindennél erősebb.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gábor üde színfoltja a Dancing with the Starsnak, köszönhetően Mikes Annának is, aki a partnere a műsorban. Nem tagadják, megvan közöttük a kémia, és sokan szeretnék, ha a való életben is egy párt alkotnának.

A Séfek Séfe sztárja remek táncossá vált, és maximálisan megérdemelné, ha ott lenne a döntőben. Minden tehetsége megvan ehhez, nem beszélve a kitartásáról, és mindig meglepetést tud okozni a parketten. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A TV2-nek adott interjút az élő adás előtt, természetesen Anna társaságában. Mint azt megszokhattuk, remek volt a hangulat közöttük, egyszerűen jó rájuk nézni, és tele vannak motivációval.

Gábor az interjú alatt elárulta, hazudott már a koráról az élete során, mert amikor már közeledett a 40-hez, már automatikusan 40-et mondott. „Azért, hogy szokjam a 40-et, hogy ne depressziózzak majd, amikor 40 leszek.”

Azt sem tagadja, mivel a főzés a legerősebb pontja, volt már rá példa arra, hogy igyekezett lenyűgözni valakit vele. Olyat viszont még nem csinált, hogy otthagyott valakit az első randin, mivel nem úgy nézett ki a nő élőben, mint a fotókon.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.