Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Gáspár Evelin megmutatta a szombati bulizós szettjét

Gáspár Evelin ezúttal nem bonyolította túl a megjelenését, egy igazi laza, sportosabb szettet rakott össze magának szombatra.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje minden szempontból beléptünk a nyárba, még ha mostanában vissza is tért az eső, és valamivel hűvösebb van. Reméljük, hogy a június szinte végig száraz lesz, mert a három nyári hónap közül az az első, és rengetegen várják a stabil forróságot, már csak a közelgő fesztiválszezon miatt is.

Nem fogunk unatkozni, számtalan program vár ránk, és ez ezen a hétvégén sincs másképp. Sorra rendezik meg a bulikat, és természetesen a hírességek sem maradnak otthon, legalábbis sokan autóba pattantak a bulik miatt. Nincs okuk arra, hogy unatkozzanak, és a szerencsésebbek a VIP-ban foglalhatnak helyet. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Ezen a hétvégén is több ismerős arc tűnt fel a szabadtéri bulihelyeken. Többek között Béres Anették is bulizni mentek, akik nemrég még az Ázsia Expressz új évadában szerepeltek, amiknek epizódjai csak hónapokkal később kerülnek adásba. Kíváncsian várjuk Sáfrány Emeséék kalandját, minden bizonnyal szórakoztató lesz a műsor.

Gáspár Evelinnek is volt már hasonló kalandban része, és jól is teljesített, akárcsak a Survivor-ben és a Párharcban. A nagyon csinos és divatos sztár akár a Farm VIP-ban is versenyezhetne, abszolúte központi karakter lenne, ebben biztosak lehetünk. Tavaly ugyan ott volt a stábbal, nem versenyzőként, hanem szerkesztőként figyelte az eseményeket.

A szombat nála sem volt eseménytelen, barátnőkel ment szórakozni. Egy igazán laza, sportosabb szettet állított össze, ami ugyancsak jól áll neki. Ha kíváncsiak vagytok Evelin szombati összeállítására, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.