Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Az utolsó utáni pillanatokban nyertek Messiék

Lionel Messi csapata a hosszabbításban nyerte meg a DC United elleni mérkőzést, ami egy több mint fontos 3 pontot hozott számukra.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Inter Miami szurkolói nagyon aggódtak, mivel Messi újra megsérült, és nélküle általában nehézkes a játék. Ez ismét bebizonyosodott, viszont a DC United elleni hazai MLS-meccsen már újra ott volt a kezdőben az argentin legenda Suarez és a többi sztár mellett, miközben megtudhattuk, mennyi pénzt kap az USA-ban.

Ennek ellenére az Inter Miami csak nehezen hozta a 3 pontot, egészen a 94. percig kellett várnunk a gólra, amikor Campana beköszönt a Barcelona legendájának, Busquets passzából. A DC Unitednek már nem volt ideje válaszolni, ami egyúttal azt is jelentette számukra, hogy a biztosnak tűnt 1 pont is elszállt. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Az Inter Miami ezzel a győzelmével maradt az élen 31 ponttal a 30 pontos és egy meccsel kevesebbet játszott Cincinnati előtt. Legközelebb május 26-án lép pályára a csapat a Whitecaps otthonában, majd pár nappal később ismét Miamiban játszanak az Atalanta United ellen, ami ugyancsak fontos meccsnek ígérkezik.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.