Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Messi megint megsérült, nem is nyert nélküle az Inter Miami

Az Inter Miami Messi nélkül lépett pályára szerda este az MLS-ben, ami végül gól nélküli döntetlent hozott.

...svg content...Fotó: EPA/CJ GUNTHER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem is oly rég Messi öt gólpasszt osztott ki az Inter Miami meccsén, és amióta visszatért, sorra lövi a gólokat, egyértelműen sokkal erősebb vele David Beckham csapata. Az Orlando City ellen azonban nélkülözniük kellett, és ez sokba is került, gól nélküli döntetlen született a mérkőzésen, annak ellenére, hogy Suarez viszont bevethető volt.

Messi bal térde sérült meg a Montreal elleni 3-2-re megnyert MLS-mérkőzésen. Gerardo Martino, az Inter Miami edzője elismerte, van valami, amit Messi távollétében nem tudnak megtenni, egyszerűen lehetetlen megvalósítaniuk, miután az argentinnak különleges képességei vannak a pálya utolsó 25 méteren belül. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Azt mondta, ezt már akkor is érezte, amikor a Barcelonában edzette az argentint, és most is ugyanez a helyzet 10 évvel később Miamiban. Megjegyezte, ha egy ellenfél beáll védekezni, akkor Messi jelenti a megoldást, és nagy szükség lett volna rá. Az edző megnyugtatta a szurkolókat, az aranylabdás világbajnok sérülése nem túl súlyos, hamarosan ismét játszhat.

A térdsérülés ellenére is edzésben maradt, és az elvégzett vizsgálatok szerint nincs okuk aggódni. Miután rövid időn belül három mérkőzést is játszanak, ezek után tudták jól, hogy Messi nem lehet ott Orlandóban. A terv az, hogy szombaton a D.C. United ellen újra bevethető állapotban legyen, bár ezt jelenleg nem tudják megígérni, viszont legutóbb is edzett és jól teljesített, ami jó előjel „Nem kockáztatunk semmit, szóval meglátjuk.” – idézte az edzőt az ESPN.

Messi csapata jelenleg 28 ponttal áll az élen 14 meccset követően, addig a második helyen az egy fordulóval kevesebbet játszott Cincinnatit találjuk, emiatt is lett volna nagy szükség arra, hogy az Inter Miami behúzza az Orlando elleni meccset, akik csak a 11. helyen tanyáznak a keleti főcsoportban.