Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,71 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
450,81 Ft
Bitcoin
67,012 $

Kétgólos hátrányból nyertek 3-2-re Messiék, Suarez megint betalált (videó)

Lionel Messi csapata jó formát mutat, és noha már két góllal vezetett ellenük az ellenfél a 32. percben, végül 3-2-re fordítottak.

...svg content...Fotó: EPA/CJ GUNTHER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje a jobb időszakát éli az Inter Miami, sorra nyerik a meccseket, és Lionel Messi is jó formát mutat, akárcsak Luis Suarez. Messi nemrég öt gólpasszt osztott ki egy mérkőzésen, aminek hamar híre ment a médiában. Emiatt meglehetősen jó hangulatban várhatták a folytatást, ezúttal a Montreal vendégei voltak.

A CF Montreal látta vendégül az MLS sztárcsapatát, de rémálomszerűen indult a mérkőzés az Inter Miami számára, miután a 22. percben és 10 perccel később is gólt kaptak. Még az első félidő sem ért véget, már kétgólos hátrányban voltak, és nem úgy tűnt, hogy ebből egyáltalán lehet pontszerzés a részékről. Soron kívül Hivatalosan is bejelentették Szoboszlai új edzőjét, megvan Klopp utódja

Annak ellenére sem, hogy Messi és Suarez a kezdetektől pályán voltak. Már nem egyszer kerültek ilyen helyzetbe, így pontosan tudták, semmi sem dőlt el, de talán saját magukat is meglepték ezzel fordítással.

Meglehetősen drámai módon ért véget az első félidő, miután Rojas a 44. percben szépített, majd a hosszabbításban Suarez betalált, ami azt jelentette, hogy 2-2-vel fordultak rá a felek a második félidőre. Ekkor már az Inter Miaminál volt a lélektani előny, és az 59. percben Cremaschi gólja gyakorlatilag 3 pontot ért a Miaminak.

Messi ugyan végig pályán volt, nem talált be, és ezúttal gólpassza sem volt, de ő is kellett a fordításhoz. Az Inter Miami ezzel a győzelmével maradt az élen 27 ponttal, addig a Montreal csak a 21., akiktől kínos lett volna vereséget szenvedniük Messiéknek. Egyelőre minden jel arra mutat, hogy a Miami fennállása során először lehet harcban a bajnoki címért.