Könnyfakasztó, ahogy az óriás Dwayne Johnson a kislányának énekel

not image

A T-800-as

2020.augusztus.1 - 21:20

Fantasztikus látni, amikor egy ennyire kemény karakter, mint Dwayne Johnson, ilyen kedvesen és különlegesen tud bánni a gyermekével.

Fantasztikus látni, amikor egy ennyire kemény karakter, mint Dwayne Johnson, ilyen kedvesen és különlegesen tud bánni a gyermekével.

A Földünk egészen különleges apukákat is találhatunk, akik közül sokan bizonyos okok miatt egyedül nevelik a gyermeküket, gyermekeiket. Apák, akik hatalmas szeretetet éreznek az utódjuk iránt, és mindentől meg akarják őket óvni.

A világhíres színész családja azonban még tökéletesebb ennél, és láthatóan nagy szeretetben élnek. Hála a közösségi médiának, időről időre betekintést kaphatunk arról is, hogy mi zajlik Dwayne Johnsonéknál.

A „Szikla” a filmvásznon általában egy brutálisan kemény karaktert játszik, és a pankrátoros időszakában sem volt az a puhány karakter, hogy finoman fogalmazzunk… Valójában azonban egy nagyon humoros, jólelkű és kedves emberről beszélhetünk, aki imádja a családját és a három gyermekét.

Tiával például egy gospelt adott elő, de már 10. alkalommal, mivel a kislánya képtelen volt megunni az édesapja hangját. Annyira finoman és gyengéden bánik a lányával, hogy a könnyeink is kicsordulhatnak.

Johnson nem az énekhangjával keresi a kenyerét, de a lánya miatt mindig kivételt tesz, amiről most végre egy videót is láthattunk. Ezek azok a dolgok, amikor az embernek lehet bármennyi pénze, az igazi élményeket nem vásárolhatjuk meg.

https://www.instagram.com/p/CDT4XMWlKYx/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/salma-hayek-az-evtized-egyik-legszexibb-dekoltazsaval-allt-elo-forro-nagyon-forro/