Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Végleg kitiltotta járatairól a verekedő magyar utast a Wizz Air

Fotó: A Wizz Air légitársaság utasszállító repülőgépe leszálláshoz készül a Debrecen Nemzetközi Repülőtérre 2023. január 10-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Közel-Kelet
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A vállalat úgy értesült, hogy az utas nem állt semmilyen bódító szer hatása alatt, az viszont tény, hogy több tízezer eurós kárt okozott.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Wizz Air Dzsiddából Budapestre tartó járatán balhézni kezdett egy magyar utas, aki nemcsak utastársát, hanem a személyzet egyik tagját is megütötte, ezért a pilótának kényszerleszállást kellett végrehajtania.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

A cég most arról számolt be, hogy a támadó sokmilliós kárt okozott, ezért végleg kitiltották őt a járataikról, a tettei miatt pedig összesen 18 óra késéssel tudott landolni a gép Ferihegyen – írta a Telex.

A Wizz Air úgy értesült, hogy az utas nem állt semmilyen bódító szer hatása alatt, az viszont tény, hogy több tízezer eurós kárt okozott a légitársaságnak, a pontos összeget viszont üzleti okokból nem oszthatták meg.

A behajtás módjáról a hatósági eljárás lezárulásáig nem tudnak nyilatkozni, de megteszik a szükséges jogi lépéseket a szabályszegővel szemben, az érintett utasoktól pedig elnézést kértek a késésért és az esetleges kellemetlenségekért.