Dollár
423,92 Ft
Euró
412,75 Ft
Font
461,42 Ft
Bitcoin
19,511 $

Helyszíni képek a tragikus sárvári autóbalesetről

Fotó: Egyed László tűzoltó alezredes
not image

Takács Petra

2021. augusztus 27. - 10:54

Érkezett pár helyszíni kép a tragikus karambolról, aminek egyik sérültje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

Mint arról korábban beszámoltunk, súlyos baleset történt Sárvárnál a 88-as főúton, ami halálos balesettel végződött. Egyelőre nem ismertek a körülmények, de azt már tudni, hogy két autó volt érintettje a tragédiának.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Hajnalban történt a baleset, ahová a sárvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével szabadítottak ki két embert. Az egyik utas sérülései olyan súlyosak voltak, hogy életét vesztettel.

Összesen öten sérültek meg, állapotukról nincs információ, őket a mentőszolgálat munkatársai látták el. A műszaki mentés és baleseti helyszínelés alatt a közúti forgalom szünetelt.

FRISSÍTÉS – forrás: MTI: Egy ember meghalt, többen pedig megsérültek egy balesetben a 88-as úton Sárvárnál – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon. A legfrissebb információk szerint heten sérültek meg a balesetben.

A közlemény szerint két személygépkocsi ütközött össze. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság később a balesetről azt közölte, hogy egy sárvári lakos személygépkocsival haladt Szombathely felől Sárvár irányába, amikor áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött egy másik autóval.

Egy 52 éves sárvári férfi a helyszínen meghalt, hét ember pedig megsérült, őket a mentők látták el. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárták, de az útzárat már feloldották.