Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Jürgen Klopp megdicsérte a manapság kritikákkal illetett Darwin Nunezt

Az elmúlt héten semmi mást nem kapott Nunez, csak kritikát, azonban Klopp egy hatalmas dicséretet tartogatott számára a Brentford elleni mérkőzés után.

Fotó: Depositphotos
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 90min.com jelentése szerint Jürgen Klopp egy nagy dicsérettel várta a Liverpool legutóbbi és egészen lenyűgöző, Brentford elleni 3-0-s győzelmét követően Nunezt. A játékos ugyanis az elmúlt héten jóformán csak kritikákat kapott, miután a Luton Town és a Toulouse elleni mérkőzésen sem tudott érvényesülni.

Miután pedig egy remek gólhelyzetet is kihagyott, a volt Liverpool-játékos, José Enrique kerek perec kijelentette, a játékosból „soha nem lesz világklasszis csatár”. Noha Nunez a Brentford elleni győzelem során sem szerzett gólt, teljesítménye látványosan jobb volt, mint korábban. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Ezt pedig Klopp is látta, aki a mérkőzés után rendre dicsérte játékosát, kiemelve ügyes játékát és munkabírását:

„Ahogyan kontrolláltuk azokat a pillanatokat, melyeket kontrollálni tudtunk, az abszolút kivételes volt. Minden olyan pillanatban, amikor a földön tudtuk tartani a labdát, amikor futballozni tudtunk, amikor Darwin kivételesen összekötötte a játékot számunkra, szuper veszélyesek voltunk rájuk nézve. Darwin kiemelkedő volt ebben a védekezésben, de tényleg.”