Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Saját kutyái öltek meg egy nőt

A rendőrség beszámolója szerint az 50-es éveiben járó nőt még csak kórházba sem lehetett szállítani, életét vesztette a helyszínen.

...svg content...Fotó: Illusztráció//Unsplash/Yohan Cho
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb halálos XL bully-támadás történt, ezúttal két ilyen fajtájú kutya ölt meg egy nőt, a saját gazdáját. Az egyre több helyen betiltásra kerülő fajtát sokan nagyon veszélyesnek tartják, akik ezúttal Angliában okoztak halálesetet. Kelet-Londonban történt a támadás egy házban, ami után mindkét kutyát elvitték a hatóság emberei.

A támadás még hétfő délután történt, amikor a rendőrség arról kapott bejelentést, hogy egy kutya megtámadott egy nőt. Ugyan a nő még életben volt a mentők kiérkezésekor, röviddel ezután elhunyt a helyszínen, nem lehetett megmenteni az életét, kutyatámadás áldozata lett. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Kiderült, két kutya támadta meg a nőt, de egyelőre nem teljesen ismertek a körülmények. Ami biztos, hogy a kutyák törzskönyvvel rendelkeztek, és a rendőrök kiérkezése előtt a ház egyik helyiségébe zárták őket. A Sky News azt írja, az incidens során egyik kutya sem hagyta el a házat, odabent maradtak.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.