Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Alig pár napon belül közel tíz jogosítvány ugrott

Csak az elmúlt napokban kilenc ember jogosítványát vonták be, ami megmutatja, még mindig sokan vannak, akik életveszélyesen közlekednek.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség 96 órán át ellenőrizte a vezetőket, akik közül többen ittasan ültek be a volán mögé. A hivatalos közleményben azt írják, a bűncselekményi értékhatárt fújó járművezetők közül hárman produkáltak 1 mg/l fölötti értéket, a legmagasabbat – 1,53-at – egy szekszárdi nőnél mérték az intézkedők.

Valaki ittasan okozott balesetet, miközben tolatás közben három autónak vágódott neki, majd az árokban, egy oszlopnak ütközve állt meg. Nem elég, hogy ittas volt a vezető, már korábban is el volt tiltva a vezetéstől. Szekszárdon pedig egy motorost fogtak, aki még csak a KRESZ-vizsgát sem tette le, mégis motorra pattant. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Nem ő volt az egyetlen, aki jogosítvány nélkül vezetett, míg mások eltiltás hatálya alatt álltak. Összesen kilenc esetben vonták be a jogosítványokat a rendőrök, és kit tudja, hányan lehetnek még odakint, akik egyelőre nem buktak le.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.