Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Még mindig kirúghatja a Barcelona Xavit

Xavi jövője nyitott maradt, miután a Barcelona elnöke elégedetlen vele, és hamarosan ismét személyesen fognak beszélgetni.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ken Russo
Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Xavi Barcelonája időközben bebiztosította a második helyét a spanyol bajnokságban, ami minimális célja volt a klubnak a Real Madrid mögött. Ugyan a katalánok edzője meggondolta magát, most az a hír járja a sajtóban, hogy mégis kirúghatják, ráadásul az a Laporta adhatja ki az útját, aki meggyőzte a maradásról.

Sokba kerülhet a Barcelonának ez a menesztés, viszont van egy határ, amit Xavi sem léphet át, hiába klublegenda. Laporta továbbra is elégedetlen Xavi szavaival, amiket az Almería elleni meccs előtt fogalmazott meg az anyagi helyzetükről, az esélyeikről, mely nem volt jó hatással a klubra. Egyelőre azonban nem értesítette erről az elnök Xavit, viszont hamarosan sor kerülhet rá, akárcsak az esetlegesen kirúgásra. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Fabrizio Romano azt írja, kettejük személyes találkozója kulcsfontosságú lesz annak megértéshez, hogy Laporta vajon mit kezd Xavival. Ha Xavi és a Barcelona útjai a következő napokban mégis elválnak, Rafa Márquez és Hansi Flick komoly jelölt lehet a kispadra, de Tuchel és Mourinho szintén elérhető.

Miután Xavi helyzete nem tisztázódott, hiába kötött új megállapodást a klub Sergi Robertóval, még nem írták alá a papírokat. Ugyanez igaz Guido Rodriguezre is, akit ingyen szerezhetne meg a klub, de egyelőre kivárnak Xavi miatt.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.