Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Bálint Antónia konditermi formájára sokan irigykedhetnek

Már szinte előre látjuk az irigy hozzászólásokat, amikben kifogásokat keresnek és megpróbálják beállítani, hogy ez a forma nem is látványos vagy ha mégis, akkor könnyű dolga van Bálint Antóniának.

...svg content...Fotó: Instagram/Antónia Bálint
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rengeteg a frusztrált ember odakint, akik csak mondják a magukét, másokat próbálnak becsmérelni, mert nem elégedettek a saját életükkel. Egyenesen kínos, amikor olyasvalaki bánt egy hírességet, akihez semmilyen szinten nem érhet fel megjelenésben, de még csak a közelében nincs annak.

Vajon ezeknek az embereknek nincs tükrük, mert pontosan ők azok, akiknek inkább csendben kellene maradniuk, és azon dolgozniuk, hogy változtassanak magukon. Ehelyett támadnak, kritizálnak, mi pedig csak fogjuk a fejünket rajtuk, mert sajnos ez a valóság, és mindenhol jelen vannak a közösségi médiában. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Bálint Antónia is sokat tudna mesélni ezekről az emberekről, akik nem keveset bántották az évek alatt. Az egykori szépségkirálynő, aki 1991-ben lett a Miss Hungary szépe, szép pályafutását futott be, majd a médiában is letette a névjegyét. Toncsi nagy név lett, viszont egy ideje teljesen kizárta magát ebből a világból.

Csak nemrég tért vissza, és hamarosan ismét rendszeresen láthatjuk a képernyőn a Nyerő Páros korábbi versenyzőjét, akiből hitelszakértő lett. Sőt, még a politikában is szerencsét próbált 10 évvel ezelőtt, Angyalföldön szeretett volna képviselő lenni, de valahogyan mindig is a műsorvezetés, a műsorok álltak neki a legjobban.

55 esztendős lesz a hónap végén, viszont nem kevés esztendőt tagadhatna le a korából. Szenzációsan néz ki, nem sok 50-es éveiben járó nő mondhatja el magáról, hogy ilyen vonalakat tudhat magáénak, amire joggal lehet büszke, és mindenki láthatja, nincs lehetetlen, csak kifogások tömkelege.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Lezuhant a Gazprom egyik utasszállító repülője Moszkva közelében

Tesztrepülés közben lezuhant egy Szuhoj utasszállító repülőgép Moszkva közelében, a fedélzeten tartózkodó három fős személyzet sorsa egyelőre ismeretlen.