Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Jelentős összeg ütheti Cavani markát, aki távozhat a Premier League-ből

Fotó: Twitter/Manchester United
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United azon dolgozik, hogy valahogy meggyőzze a klasszis támadót, aki még a távozása esetén is komoly összeget kapna a brit klubtól.

Edinson Cavani csak egy 12 hónapos szerződést írt alá a Manchester Uniteddel az aktuális szezon kezdetén. A 34 éves csatár bizonyította, hogy még mindig klasszis, és noha hamar beilleszkedett, egyre több olyan hír lát napvilágot, hogy távozás előtt áll.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Az aláírt szerződésnek van egy hosszabbítási opciója is, ami akkor lép érvénybe, ha a Manchester United és Cavani meg tudnak egyezni egymással a feltételekben. Az utóbbi időben azonban arról írt a sajtó, hogy a Boca Juniors lehet Cavani következő állomása.

A The Sun jelentése szerint a The Mirror úgy tudja, hogy az angol rekordernek 2 millió fontot kellene fizetnie a csatárnak, ha nyáron távozik, köszönhetően egy záradéknak, amit belefoglaltak a szerződésbe.

Tehát ezt az összeget még akkor is ki kellene fizetniük, ha Cavani távozik, aki feltehetően nem keresne annyit a Boca Juniorsnál, mint a Manchester Unitednél, mely évi 10,5 millió fontot utal át a számlájára.

A PSG korábbi támadója eddig 7 gólt szerzett a 28 meccsén, de ettől független nagyon fontos játékosa a csapatnak, amit a legutóbbi mérkőzésen is bizonyított a Tottenham ellen megnyert rangadón, ahol kétszer talált be, bár az első gólját egy azt megelőző szabálytalanság miatt elvették.

A Premier League egyik legjobbját hozná el a PSG, ha Mbappe távozik

A United egykori védője, Marcus Rojo azt mondta, örülne Cavani csatlakozásának a Bocánál, és megígérte neki, hogy elmegy vele horgászni, ha átszerződik a másik legendás csapathoz. Cavani imád horgászni, és van egy tava az otthona közelében, ami miatt korábban mindig megpróbálta Rojót rávenni arra, hogy menjen ki vele horgászni.