Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Jakabos Zsuzsanna formája láttán hirtelen megállt az idő

Fotó: Instagram/Jakabos Zsuzsanna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyszerű formában van a sikeres úszónő, akin rendkívül vonzóan állnak ezek a különleges darabok, melyek egyszerre elegánsak és sportosak.

Jakabos Zsuzsannát mindenki ismeri az országban, ami nem csoda, hiszen egy ötszörös olimpiai úszóról beszélünk, aki 23 európai medált tudhat a neve mellett. Számára az úszás sokkal többet jelent, mint a többség számára, ami nem csoda, mert ez az élete.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Ezzel együtt a sportra is másképpen tekint, amivel gyakorlatilag eggyé vált, és az élete minden percét meghatározza. Régóta van a pályán, tudja, hogy mit kell tennie, és mit adhat számára ez az egész lelkileg, mentálisan, és fizikálisan.

Ez a három terület szorosan összefügg egymással, hatással vannak a másikra, ezért nagyon ott kell lenni fejben, hogy minden jól működjön. Nem egyszerű sportolónak lenni, és sokszor nem a leggyorsabb győz, hanem az, aki a leginkább ott van fejben.

Megannyi példát láthattunk erre az évek alatt, nemcsak az úszásban, hanem minden másban is. Zsuzsanna egy kiváló és sikeres sportoló, aki modellként is szép karriert futhatna be, akár nemzetközi szinten.

Az alább látható fotó is egy tökéletes pillanatot örökít meg róla, a szett pedig egyenesen tökéletesen áll neki. A követők szava is elállt, akik lassan már 125 ezren vannak az Instagram oldalán.

Még több bulvár: Szőke Zsuzsi szexi farmeres szettje az új kedvenc