Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Szőke Zsuzsi szexi farmeres szettje az új kedvenc

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szőke Zsuzsin különösen jól mutatnak a farmeres szettek, hiszen tökéletes a formája, és ezek a darabok még inkább kihangsúlyozzák a vonalait.

Szőke Zsuzsi egyik pillanatról a másikra országosan is ismertté vált, köszönhetően annak, hogy bemutatkozhatott a Dancing with the Stars második évadában. Az első szezonban még nem láthattuk, majd hirtelen az egyik kedvenc lett.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Dőltek is az új követők az Instagram oldalára, amit már több mint 41,2 ezren követnek. A harmadik évad sem lett volna teljes nélküle, és ismét erős produkciókkal állt elő, ami után sok dicséretet kapott.

A bókok sem maradhattak el, Zsuzsi pedig hosszú évek óta nagyon nagy formában van, és ez a jövőben sem lesz másképp. Több különböző stílusban is láthattuk, és azt kell mondjuk, igen változatosan öltözködik.

A farmer sem idegen tőle, akárcsak a hosszú csizmák, melyek ugyancsak rátesznek egy lapáttal a megjelenésére. Elárulta, hogy a hétköznapokon ritkán hord magassarkút, viszont amikor kedvet kap hozzá, imádja a nagyon magas darabokat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2