Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,15 Ft
Euró
389,02 Ft
Font
457,37 Ft
Bitcoin
68,610 $

Változékony időjárás vár ránk szerdán, több helyen is van kilátás csapadékra

Borongósan indul a nap, majd a napsütésé lesz a főszerep, ám napközben több helyen is várható zápor.

...svg content...Fotó: Unsplash/Diego PH
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint kedden előbb az északkeleti harmadban, később délnyugaton válik erőteljessé a gomolyfelhő-képződés. Ezeken a részeken egyre több helyen várható zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás is előfordulhat.

Az esti órákban az északkeleti harmadban átmenetileg csökken a csapadékgócok számossága, miközben délnyugat felől további záporok, zivatarok érkeznek, illetve képződnek. Reggel még többfelé eshet, majd az északi tájakon csökken a csapadékhajlam, ezzel együtt ott délután egyre inkább kisüt a nap.

Ezzel szemben a déli, délkeleti országrészben továbbra is erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, nagyobb számban délután valószínűek záporok, zivatarok. Többfelé lesz élénk, helyenként erős kedden a nyugati, északnyugati, szerdán az északias szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 10 és 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 18 és 23 fok között valószínű, ennél északnyugaton hidegebb, a Dél-Alföldön viszont kissé melegebb lehet az idő.

Szijjártó Péter Karácsony Gergelyről: „Az embereknek fullra elegük van ebből”

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter azt látja, hogy Karácsony Gergely szerint mindenki hibás, csak ő nem, hiába Budapest főpolgármestere.