Dollár
426,80 Ft
Euró
421,99 Ft
Font
481,42 Ft
Bitcoin
20,132 $

Istenes Bence nagyon komolyan veszi, hogy futballista is

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. szeptember 4. - 10:42

Bence igazolt játékosként játszik, számára ez nemcsak egy játék, sokkal több annál, és nagyon boldog, amikor ott van a pályán.

Istenes Bence egy igazi örökmozgó, mindig dolgozik valamin, rendkívül elfoglalt, már csak a családja miatt is. Továbbra is egy párt alkotnak Csobot Adéllel, ám a magánélete kapcsán erősen meghúzott egy határt.

Soron kívül Felmérés: a gyerekvállalás egyre hátrébb tolódik a prioritási listán Finnországban

Emiatt is csak nagyon ritkán hallhatjuk a sztárokat a kapcsolatukról és családjukról beszélni. Ettől független Bence is nyitott más témák kapcsán, így például a sportról is nagyon szívesen társalog,a mi meghatározó az életében.

A korábbi súlyos sérülése után visszatért a pályára, tehát újra játszik és nagyon komolyan veszi mindezt. „Igen, nemrég kezdődött a bajnokság és lőttem is gólt. Sokan azt hitték, hogy ez nekem csak szórakozás, de én igenis komolyan is veszem.” – tette egyértelművé a Blikknek adott interjújában.

X-Faktor: Bodrogi Gyula unokája sokkolóan jó volt (videó)

„Szerintem, aki valaha komolyan sportolt, abba beleivódik egy olyan hozzáállás, amellyel nem tudja nem komolyan venni. Szerencsére már jól kezelem, ha nem nyerünk, régen nem tudtam veszteni.”

Lapozó: 1 2