Íme a magyar GTA: bedrogozva, forgalommal szemben az autópályán

Fotó: Flickr/Daniele Dalledonne
Belföld
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Magyar Közút tette közzé azt a videót, melyen egyértelműen látszik, amint egy kábítószer hatása alatt lévő pár szemben a forgalommal közlekedett az autópályán, nem messze Bábolnától.

A pár igazán emelkedett hangulatban lehetett, ugyanis behajtottak egy benzinkútra is, ám mivel nagy valószínűséggel nem voltak a legtisztább tudatállapotban, nekimentek a kút shop-jának, ahol kárt is okoztak, ezt követően pedig folytatták útjukat, továbbra is a forgalommal szemben.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

A Telex értesülései szerint a párt végül Tata környékén sikerült megállítani egy pihenőben, ezt követően a 35 éves férfi, és a 43 nő ellen kábítószer birtoklása, továbbá közúti veszélyeztetés miatt büntetőeljárást indítottak.

Habár a GTA stílusú akció kifejezetten veszélyes – főként forgalommal szemben, egy autópályán –, a furcsa eset során szerencsére senki sem sérült meg, még a shop-nál sem, ahova hatalmas balkanyarral hajtottak be.

Manapság számos hasonló esetről számol be a sajtó, legutóbb egy bolgár férfi érezte magában a masszív késztetést egy hasonló mutatványra: a férfi az M5-ös autópályán ment szembe a forgalommal, ellene azonban könnyű testi sértés miatt indult eljárás, miután öt autóval is összeütközött.