Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,207 $

További Hírek

Hiába a különböző kampányok, az EU-n belül is folyamatosan emelkedik a különböző narkotikumok által okozott halálesetek száma.

Folyamatosan nő a kábítószer-túladagolásban elhunytak száma az Egyesült Államokban.

A becsapódás akkora erejű volt, hogy az autók több tíz métert csúsztak, az alkatrészek pedig 100 méteres körzetben szóródtak szét az úton.

Kiderült, hogy az érintett személy pártfogót kapott, és minimum fél évig elterelésre fog járni.

A két férfi beismerte tettét és vállalta az elterelést is, így az ellenük folyó büntetőeljárást az ügyészség felfüggesztette.

A következő cikksorozatunkban egy kicsit mélyebbre ásunk a drogbárók és a kábítószer kereskedelem világában, amit mindenki csak az erőszak, a kartellek és a dollárkötegek világaként ismer.

Sajtóértesülések szerint már az ügyészség előtt van a drogos énekesnő ügye.

A lap információi szerint egy lavinát indított el a drogos énekesnő, aki miatt most a dílerek kerülik a hazai sztárokat.

Egy jogi szakember szerint általában heti rendszerességgel 1-1 órásak ezek az alkalmak, amiken főként beszélgetnek, de vannak kivételek, attól függően, hogy az illető milyen súlyos függőséggel küzd.

Azzal, hogy „dalolni” kezdett a rendőröknek, többeket feldühített, ezért vérdíjat tűztek ki a fejére, hogy mindenképp elhallgattassák.