Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Így énekel és zongorázik egyszerre Jamie Foxx (videó)

Fotó: Jamie Foxx amerikai színész az amerikai filmakadémia 11. Kormányzói-díjainak kiosztóján a hollywoodi Dolby Színházban 2019. október 27-én. MTI/EPA/Nina Prommer
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jamie Foxx nemcsak a színészetben tehetséges, amit már számtalanszor bizonyította a karrierje során, a zenében is otthonosan mozog.

Jamie Foxx egy örök fiatal, aki ebben a hónapban töltötte be az 55. életévét, de inkább néz ki egy 40-es évei elején járó férfinak. Erre különösen büszke lehet, és ez nemcsak a gének játékáról szól, sokkal többről.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Valójában mindezt a korábbi éveink határozzák meg, többek között az, hogyan kezeljük a stresszt, a fájdalmat. Ha ezt nem tudjuk kezelni, az idővel meg fog látszani az arcunkon, a bőrünkön, ami sokszor visszafordíthatatlan.

Emiatt is fontos, hogy tudatosan éljük az életünket, és tegyünk meg mindent azért, hogy tovább tudjunk fejlődni. Már csak amiatt is, mert nagyon nagy bennünk a lehetőség, ne hagyjuk azt veszni.

Foxx már bizonyította, hogy zenei szinten is rendben van, és különleges tehetség. Énekesként és dalszövegíróként is ott van a topon, amit most egy zongora mögött bizonyított, hangolván az ünnepekre.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2