Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

Ibrahimovic: A Milanban és a válogatottban sem csak kegyelemből léphetek pályára

Fotó: Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd csatára sajtótájékoztatót tart Stockholmban 2021. március 22-én. A 39 éves Ibrahimovic bejelentette, hogy öt év szünet után visszatér a svéd labdarúgó-válogatottba. A jövő évi, katari világbajnokság selejtezősorozatát a svéd válogatott hazai pályán, Georgia ellen kezdi március 25-én. MTI/EPA/TT Hírügynökség/Jonas Ekstromer
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A Milan és a svéd válogatott sztárja, Zlatan Ibrahimovic elmondta, senki ne gondolja, hogy csak kegyelemből kap lehetőséget klubcsapatánál és a válogatottnál.

Mint ismert, Ibrahimovic az elmúlt nyolc hónapban egy térdsérülés miatt pályán kívülre kényszerült, ám mostanra teljesen felépült és készen áll az új kihívásokra, fő célja pedig nem más, mint hogy játékával az AC Milant és a svéd válogatottat is sikerre vezesse.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Ibrahimovic a svéd válogatott sajtótájékoztatóján beszélt a médiának, ahol azt is elmondta, hogy jelenleg nem gondolkodik a jövőjén, mindössze abban reménykedik, hogy elkerülik a sérülések, mert így semmi sem állhat a labdarúgás és közé.

„Nem voltam még olyan helyzetben, hogy azt kelljen mondanom, hogy abbahagyom. Inkább úgy gondoltam, hogy reménytelen a helyzet, hiszen bármit is csináltam, nem kaptam pozitív visszajelzéseket. Ennek ellenére mindent beleadtam, ezért a Milán vagy a válogatott sem csak kegyelemből foglalkoztat.”

„Azért vagyok itt, hogy játsszam a játékomat, és hogy a teljesítményemmel jó eredményhez jutassam a csapataimat. Remélem, hogy ezt továbbra is meg tudom tenni, ráadásul úgy, hogy közben egészségesnek érzem magam.”

„Napról napra határozom meg a céljaimat. Ha jól érzem magam, és az edző kiválaszt, akkor segíteni fogok neki, a csapatnak és az országnak is, hogy a legjobbat nyújtsák. Azt hiszem, az én koromban az ember sokkal inkább gondol a jelenre, mint a jövőre, még akkor is, ha én vagyok a múlt, a jelen és a jövő”, mondta Ibrahimovic a tőle már megszokott sajátos stílusban.