18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Holtan találtak egy férfit, a mellkasára pedig azt írták: “Kislányokat fogdosok”

Fotó: Unsplash/Ted Anderson Jao
not image

Borbély Fanni

2021.július.21 - 20:21

Holtan találtak egy férfit egy Staten Island-i lakóház folyosóján, a mellkasára pedig a “kislányokat fogdosok” felirat volt írva – közölték a News 4 New York-i rendőrség forrásai kedden.

Hétfőn, nem sokkal 9:30 után a rendőrség a 911-es segélyhívásra reagált, amely egy eszméletlen férfiról szólt a Corson Avenue egyik épületében – közölte a New York-i rendőrség az NBC-vel.

Amikor a rendőrök megérkeztek, szörnyűséget láttak: egy férfi feküdt a folyosón, eszméletlenül és nem reagált. A férfit, akit remeteként jellemeztek, a helyszínen halottnak nyilvánították. A férfi az unokahúgával és annak két lányával élt együtt.

A mellkasára firkált meghökkentő üzenet mellett a rendőrség szerint a férfi egyik lábára az volt írva, hogy “Megérintem”.

“Kijöttem a házból, és mielőtt kiléptem volna az ajtón, egyszer csak megfordultam, és megláttam a holttestet” – mondta a férfi, aki megtalálta a holttestet. Azt mondta, nem látta az üzenetet, amelyet a források szerint a mellkasára írtak.

A rendőrök kedden még mindig a háznál voltak, és a szemetet is átkutatták, miközben nyomokat kerestek. A New York-i orvosszakértő fogja megállapítani a halál okát, mivel a nyomozás még folyamatban van.