Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Megfejthették a Mona Lisához fűződő évszázados rejtélyt

Örök vita tárgya, hogy Leonardo Da Vinci vajon hol festhette a Mona Lisát, és hogy a háttérben látható táj vajon egy valódi helyszínt, vagy egy képzeletbeli, idealizált vidéket ábrázol-e.

További Hírek

Tenger alatti földcsuszamlást vizsgáló kutatók bukkantak rá a hajó roncsaira, mely még 1973-ban süllyedt el.

A török hatóságok azonban rendkívül rejtélyes közleményt adtak ki a 28 éves nő halála kapcsán, és nem árulták el, hogy a nő a műtét előtt, alatt, vagy után hunyt el.

Ahogy megjelent a fotó, abban a pillanatban indult útjára a találgatás annak kapcsán, hogy a fotó valós-e, és ha igen, hol és mikor készült.

A 39 éves férfi korábban részt vett egy televíziós vetélkedőn, ahol azzal viccelődött, hogy "hiba volt a házasság", most azonban rejtélyes módon elhunyt a felesége, ám ő tagadja, hogy köze lenne a nő halálához.

A 21 éves nő holttestére egy bevásárlókocsiban bukkantak rá, megkötözve, egy lepedőbe csavarva.

Bao Fan kínai befektetési bankár és befektető február 16-án rejtélyes módon eltűnt, az általa 2005-ben alapított China Renaissance pedig közölte, hogy már eltűnésének bejelentése óta próbálja felkutatni a milliárdost.

A Marvel alkotói általában ügyelnek a részletekre, ám van egy olyan rendkívül bosszantó rejtély, melyre a mai napig nem adtak választ.

A házaspár eltűnésének körülményei határozottan rejtélyesek: kigyulladt a házuk, ám ők előző nap délután ismeretlen helyre távoztak, s azóta sem adtak életjelet magukról.

Jeffrey Epstein egyik közeli barátját, az üzletember Steven Hoffenberget kedden holtan találták otthonában.