Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Rejtélyes körülmények között holtan találtak egy fiatal erőemelő bajnokot

A 34 éves nő holttestére otthonában találtak rá, furcsa körülmények között.

Fotó: Unsplash/Alora Griffiths A kép illusztráció.
Dél-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 34 éves Rhayara Morais-t szerda délután holtan találták ágyában, a brazil fővárosban, Brasíliában található lakásában. Holttestére egy aggódó barátja talált rá, aki értesítette a rendőrséget, miután nem tudott kapcsolatba lépni vele. Úgy vélik, hogy a holttest már legalább hat napja ott lehetett.

Rhayara, akinek közel 150 ezer követője volt az Instagramon, és félmillió rajongóval büszkélkedett a Tiktokon, regionális erőemelői címet nyert, miután körülbelül két évvel ezelőtt belevágott a sportba. A nő korábban női focista volt, és testnevelést, valamint jogot tanult, majd az interneten mutatta be edzésprogramjait. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Sőt, egy saját weboldala is volt, szponzorai között pedig többek között szerepelt egy étrendkiegészítőkkel foglalkozó cég és egy csúcskategóriás edzéskiegészítőket gyártó vállalat is. A helyi hatóságok egyelőre nem hoztak nyilvánosságra semmilyen információt a lehetséges halálokról.

Egyelőre tehát nem tudni, hogy bűncselekmény történt-e, vagy esetlegesen álmában, egy hirtelen betegség következtében hunyt-e el. Szomszédai és a környéken lakók is megdöbbenésüknek adtak hangot a nő váratlan halála kapcsán, s mindannyian kiemelték, egy udvarias, kedves és rendkívül vidám emberként ismerték.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.