Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Hétfő óta nem találják a képen látható 13 éves lányt, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Fotó: Facebook/Magyar Rendőrség
not image

Kornis Vivien

2021. augusztus 12. - 17:49

A tinédzser tartózkodási helye hétfő óta ismeretlen.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság police.hu oldalon megjelent közleménye szerint a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat egy 13 éves lány eltűnése kapcsán.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Papp Nikolett augusztus 9-én héftőn, a reggeli órákban hozzátartozója tiszaújvárosi lakásából ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helyét pedig azóta sem sikerült megállapítani. A felkutatására tett rendőri intézkedések megkezdődtek, ezek azonban ezidáig nem vezettek eredményre.

A rendőrség közleménye szerint a 13 éves lány körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja sötét barna, válláig érő, jobb fülében két kis karika fülbevaló van, a bal fülében nincs semmi.

Fotó: Police.hu

Eltűnésekor viselt ruházatáról nem állnak rendelkezésre információk.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.