Dollár
431,14 Ft
Euró
422,90 Ft
Font
481,91 Ft
Bitcoin
19,675 $

Házasodna a gazda: Zsolt gazda szerint Bibi bepánikolt és őrjöngött a végén

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. szeptember 22. - 00:01

Igyekezett lenyugtatni és vigasztani őt, de nem sikerült, ettől független szeretne hallani felőle, és ha szüksége van segítségre, bátran keresse meg.

Zsolt gazda elárulta, hogy több lánnyal a mai napig jóban van, de két korábbi jelentkezővel nem tudta felvenni a kapcsolatot. Bibi az egyikőjük, akit igen mélyen érintett, hogy végül nem rá esett a gazda választása.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

„Ivivel, Lídiával és Pannival a mai napig jóban vagyok, de Bibivel és Hajnival nem sikerült felvennem a kapcsolatot azóta sem.” – derült ki Zsolt gazda interjújából az rtl.hu hasábjain a műsor lezárását követően.

Zsolt őszintén szeretett volna segíteni a fiatal lánynak, ám azt mondja, hogy a nagy döntés napján elszaladt vele a ló. Hozzátette, többek között bepánikolt és őrjöngött, nem tudta lenyugtatni őt, így megvigasztalni sem.

„Szerettem volna segíteni neki, de a kiválasztáskor kicsit elszaladt vele a ló. Sírva fakadt, bepánikolt és őrjöngött. Próbáltam lenyugtatni, vigasztalni, de nem sikerült. Nem tudom, hogy merre van a világban, de nagyon szeretnék hallani felőle. Nyugodtan keressen meg, ha segítségre van szüksége.”

Nyerő Páros: Megyeri Csilla pasija nem mindig húzza le maga után a wc-t vizelés után

Összességében Zsolt Bibivel hülyéskedett a legtöbbet, nagyon aranyos és humoros randik voltak azok, amikre a fiatal lányt vitte el magával. „Persze, kellemes társaság volt. Érdekes helyzetek kerekedtek vele. Például amikor beadtam neki, hogy 40 kilométerre van Horvátország, miközben meg 800 kilométerre volt.”

„Vagy a rendőr barátom, Axel Foley, meg természetesen a Bermuda-háromszöges poén is nagyon vicces volt. Ezek zsigerből jönnek. Ha látom, hogy lehet viccelődni valakivel, akkor ezek egyből előjönnek.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.