Dollár
396,83 Ft
Euró
403,42 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
23,450 $

F1 2022: Hamilton, Pérez és Leclerc őrületes csatája a Brit Nagydíjról (videó)

Fotó: Sergio Pérez, a Red Bull mexikói versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brit Nagydíjának harmadik szabadedzésén a silverstone-i pályán 2022. július 2-án, egy nappal a futam előtt. MTI/AP/Frank Augstein
not image

Takács Petra

2022. július 5. - 16:26

Ha Forma-1-re gondolunk, akkor ehhez hasonló felvételek járnak a fejünkben, mint amiket a Brit Nagydíjon rögzítettek az elmúlt hétvégén.

A Brit Nagydíj mindig különleges, már csak a hatalmas embertömeg miatt is, nem sokan lehetnek, akik a briteknél jobban szeretik a motorsportot. Sőt, náluk talán senki sem szereti jobban a Forma-1-et, és még értik is.

Soron kívül Visszautasítják az oroszok a vádakat: nem lopnak áramot a zaporozsjei atomerőműből

Szerencsések, mert a hosszú évek alatt számtalan kiváló versenyzőjük volt, illetve világbajnokuk. Lewis Hamilton például már hét világbajnoki címnél jár, de idén nagyon kevés az esély arra, hogy megdöntse Michael Schumacher rekordját.

Hamilton is kivette a részét a szórakoztatásból a Brit Nagydíjon, nagyot ment, és ott lehetett a dobogón, még ha annak nem is legnagyobb fokán. A közönség ezért is végtelenül hálás volt, nem beszélve a csatákról, amikből bőven akadt.

Az, amit például Hamilton, Pérez és Leclerc művelt le egymás ellen, parádés volt. Ékes példája annak, hogy mekkora a potenciál a jelenlegi Forma-1-ben, és egyre több hasonló jelenetet láthatunk.

F1 2022: Schumacher kameranézetéből, ahogyan centikre van Verstappentől (videó)

Egy igazi extrát kaptunk, egymás alatt nézhetjük meg a három onboard videót, ahogyan a Mercedes, a Red Bull és a Ferrari versenyzője egymásnak feszül. Egyikőjük sem hagyta magát, mégsem lökték ki egymást, így kell ezt csinálni.