Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

F1 2022: Schumacher kameranézetéből, ahogyan centikre van Verstappentől (videó)

Fotó: Max Verstappen, a Red Bull kanadai versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brit Nagydíjának első szabadedzésén a silverstone-i pályán 2022. július 1-jén. A futamot július 3-án rendezik. MTI/EPA/Christian Bruna
not image

Takács Petra

2022. július 5. - 09:12

Max Verstappen erősen küzdött az elemekkel a technikai hibája miatt, de ki tudta védekezni Mick Schumacher támadásait.

Michael Schumacher fia is megkapta a lehetőséget arra, hogy a Forma-1-ben versenyezzen, de nagyon nehéz lesz édesapja nyomdokaiba lépni. Az a hét világbajnoki cím, és a rengeteg győzelem, sokáig szinte megdönthetetlennek tűnt.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Lewis Hamilton is egyelőre „csak” beállítani tudta Schumacher legnagyobb rekordját, akit hosszú évek óta nem láthattunk a nyilvánosság előtt a súlyos síbalesete miatt. Rendkívül kevés információ jelenik meg róla, a család abszolúte meghúzta a határt.

Időközben Mick felnőtt, és az F1-es mezőny tagja, bár az idei éve eddig igencsak vészjósló volt a folytatást illetően. Sok kritikát kapott a balesetei és a teljesítménye miatt, ám legutóbb a Brit Nagydíjon nagyot ment.

A nyár sportkacsája, vagy tényleg a Barcába tart Cristiano Ronaldo?

A Haas autójával pontszerző lett, amivel történelmet írt, így az apja és a nagybátyja után már neki is van pontja a Forma-1-en a családból. Megérdemelte, megharcolt érte, és majdnem Max Verstappent is sikerült megelőznie.

Lapozó: 1 2